28.1.09

Updates as at 27.01.09

Pak Long Din, masih tak banyak perubahan cumanya, beliau akan sentiasa di mandikan setiap 4 hari sekali, namun oleh kerana hari ini 27.01.09 beliau mengalami demam dan suhu hingga capai 38.8°C, para nurse akan memandikan beliau on next day 28.01.09 dan mencuci air kumbahan yang keluar dari tubuh beliau. Walau bagaimana pun keadaan beliau adalah stabil dan saksama. Menurut keterangan SRN, sekiranya pakar kulit merekomenkan, berdasar kepada pertumbuhan kulit dan kesan kebakaran pada mana-mana bhg satu pembedahan akan dilakukan yang aman akan mengambil kulit bahagian paha untuk di topup ke bahagian yang terbakar. Namun, ianya belum diputuskan.

We all ke KT pada hari ini sekeluarga kecuali capiq yang dikehendaki. menjalankan tugas² khas. Bertolak jam 07:12 dan sampai jam 13:13 di KT. Bertolak balik jam 20:17 dan touched down 02:47 hrs dengan jumlah perjalanan 998.4 KM.

sekian laporan dari pusat berita yang berpusat di 2°52'53"N 101°46'52"E .0 comments:

Post Terkini

Recent Post []

Keluarga Kami

Family Members []

  • Zainuddin

  • Fatimah

  • Abdul Wahab

  • Ibrahim

  • Nyonya (Deceased)

  • Md. Som

  • Faridah

Best View


Spreadfirefox Affiliate Button

About Keluarga Taboh


Ayahnda Haji Abdullah bin Abu Noh


Bonda Hajah Basiah binti Ibrahim

Dengan perkenan dan titah printah dari kedua keluarga, Abdullah bin Abu Noh dan Basiah binti Ibrahim, telah di ijab kabulkan pada tahun 1940 (butiran lain tak tahu! sebelum perang jepun!) dan hasil perkongsian hidup mereka telah dikurniakan tujuh (7) orang anak - Zainuddin, Fatimah, Abdul Wahab, Ibrahim, Md. Som, Nyonya dan Faridah. Seorang telah meninggal dunia sedari usia kecil - Nyonya.

Kedua-duanya telah menunaikan Ibadah Haji pada 1985 dan Haji Abdullah telah kembali ke rahmahtullah pada June 6, 1991 manakala pasangan beliau; Hajah Basiah pada Ogos 27, 1998. Kedua-dua mereka telah dikebumikan di tanah perkuburan Islam Cherana Puteh, Alor Gajah.
 
Keluarga Taboh - Template By Blogger Clicks