7.2.09

Pak Long Din : Pembedahan Kulit

Hasil maklumat yang di terima dari anak Pak Long Din; Khairiah, bahawa beliau akan menjalani pembedahan skin grafting pada hari selasa ini, 3 Februari 2009, bagi membaikpulih bahagian tangan kanan beliau yang tidak menunjukkan sebarang perubahan selepas di baluti 4 hari yang lalu. An addition, as per SMS sent by his daughter on 2nd February, 2009, 14:08, it is confirmed that Pak Long Din will undergo skin grafting operation on the afternoon of 3rd February, 2009. As 3rd Feb, 2009, 14:00 hrs, Pak Long Din hs entered operation room, according to her daughter, Khairiah.

Bagi kita semua, sama-sama lah mendoakan agar beliau cepat sembuh dan tidak mengalami sebarang kompliaksi sepanjang atau selepas pembedahan itu kelak. Sejak dua hari lalu beliau juga tidak mengalami demam atau kesakitan yang lain.

Kesetiaan yang ditunjukkan oleh anak-anak beliau juga harus dipuji, kerana sanggup meninggalkan kelas (USM, UiTM dan IKM) masing-masing demi kasih sayang kepada bapa mereka. Semoga mereka semua tabah menghadapi ujian yang besar ini dan mendapat rahmat dari Allah S.W.T.

sekain dari pusat berita yang berpengkalan di BSP.

0 comments:

Post Terkini

Recent Post []

Keluarga Kami

Family Members []

  • Zainuddin

  • Fatimah

  • Abdul Wahab

  • Ibrahim

  • Nyonya (Deceased)

  • Md. Som

  • Faridah

Best View


Spreadfirefox Affiliate Button

About Keluarga Taboh


Ayahnda Haji Abdullah bin Abu Noh


Bonda Hajah Basiah binti Ibrahim

Dengan perkenan dan titah printah dari kedua keluarga, Abdullah bin Abu Noh dan Basiah binti Ibrahim, telah di ijab kabulkan pada tahun 1940 (butiran lain tak tahu! sebelum perang jepun!) dan hasil perkongsian hidup mereka telah dikurniakan tujuh (7) orang anak - Zainuddin, Fatimah, Abdul Wahab, Ibrahim, Md. Som, Nyonya dan Faridah. Seorang telah meninggal dunia sedari usia kecil - Nyonya.

Kedua-duanya telah menunaikan Ibadah Haji pada 1985 dan Haji Abdullah telah kembali ke rahmahtullah pada June 6, 1991 manakala pasangan beliau; Hajah Basiah pada Ogos 27, 1998. Kedua-dua mereka telah dikebumikan di tanah perkuburan Islam Cherana Puteh, Alor Gajah.
 
Keluarga Taboh - Template By Blogger Clicks